A HR szakmáért táncolunk

Rendhagyó cikk ez a blogunkon, de annál fontosabb nekünk. Mi is csatlakoztunk a Jerusalema tánc kihíváshoz, mely egy afrikai törzstől származik, s célja, hogy megmutassák, miben rejlik a boldogság egyszerűsége. Hogy az élet szép, még a világjárvány idején is. Így táncolunk mi…

Az elmúlt másfél év mindnyájunknak sok kihívást, nehézséget, az életünk számos területének átértékelését hozta el. Most kicsit arra szeretnénk visszaemlékezni, miért lehetünk hálásak. Hiszen nekünk, a HR szakmában számos okunk van büszkének lenni. 

A világunk fenekestül felfordult, munkahelyek szűntek meg, több ezer dolgozót bocsátottak el, óriási átszervezésekre volt szükség. És mi, Önökkel együtt a HR szakmában ennek a közepében voltunk. Támogattuk a kollégákat, az ügyfeleket, egymást, a sokszor hálatlan feladatok ellenére is.
És mostanra azt mondhatjuk, talán túl vagyunk ezen az időszakon. 

Megcsináltuk. 


Végtelenül hálásak vagyunk, mert mi magunk, az összes kollégánkkal és az összes ügyfelünkkel együtt vészeltük át az elmúlt időszakot. 

A Jerusalema tánc kihívás hozzánk is elért, hangulata és mondanivalója magával ragadott minket is. 

VIDEÓBÓL PREW – kattintható

A kihívás egy afrikai törzstől származik, s azért indult, hogy megmutassák, miben rejlik a boldogság egyszerűsége. Hogy az élet szép, még a világjárvány idején is. Még akkor is, ha semmid nincs, vagy sokat vesztettél. 

A HR szakma is megérdemli, hogy kalapot emeljünk előtte.
Ezért, és egy könnyebb, szebb jövőért táncoltunk mi is.

Innen már csak optimistán, előre! 

Bízunk benne, hogy a kollégáink produkciója mosolyt csal az Ön arcára is.