fbpx

Fantasztikus irodák pályáztak a „LegbolDOGabb iroda” címért!

1024 576 bapadmin

Egy jól működő, állatbarát munkahely értékét nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük az ország legbolDOGabb irodáját.

A kezdeményezésünk óriási érdeklődésre talált. Egészen lenyűgöző volt látni, hogy hányan jelentkeztek, hogy bekerülhessenek a versenybe.

Csupaszív munkahelyek

A beküldött képek és történetek megmutatták nekünk, hogy országszerte mennyi fantasztikus állatbarát iroda van. Olyan különleges munkahelyek, ahol a dolgozók szívesen nyitnak ajtót a négylábú barátok előtt, és bevonják őket az irodai közösségbe. Az irodákban vendégeskedő kutyusok pedig elképesztően aranyosak voltak, és tökéletesen illeszkedtek a munkatársak közé, mintha ők is egy csapat lennének.

Inspiráló bemutatkozók

Láttunk olyan pályázatokat és beküldött képeket, ahol a munkatársak jókedve és az iroda pozitív hangulata minket is megérintett. A pályázó irodák kreativitása és elkötelezettsége az állatbarát környezet kialakítására rendkívül motiváló volt. Olyan irodákat ismerhettünk meg, ahol külön fekhelyek és jutalomfalatok várták a munkatársak kedvenc négylábúit. Más irodák pedig kisebb játékterületeket hoztak létre, ahol az állatok játszhatnak és zavartalanul jól érezhetik magukat.

Mindezek az ötletek és kezdeményezések azt bizonyították, hogy az „állatbarát iroda” nem csak egy divatos jelenség, hanem valóban olyan környezetet teremt, ahol a dolgozók boldogok és kiegyensúlyozottak lehetnek. Az ilyen irodákban a munka nemcsak szürke és monoton, az állatok vidámságot és életörömöt hoznak a mindennapokba, és ez szemmel látható.

Ne aggódj, ha még nem pályáztál!

Még mindig van időd csatlakozni a versenyhez, és megmutatni nekünk, miért érdemlitek meg az ország legbolDOGabb irodája címet. Ha az irodátokban otthon érzik magukat az állatok, és a munkatársak lelkesen fogadják őket, akkor érdemes nektek is részt venni a pályázaton.

Az esély most megnyílik előtted, hogy a munkahelyedet az ország legállatbarátabb irodájává tedd. Mutasd meg a világnak, hogy az állatbarát irodátokban mennyire fantasztikus hangulat vár mindenkit.

Ne feledd, ez az utolsó lehetőség, hogy csatlakozz a versenyhez. A jelentkezési határidő hamarosan lejár, így ne habozz, legyen a ti irodátok az a hely, mely kiérdemli ezt a különleges elismerést!

Itt pályázhatsz!
Author

bapadmin

All stories by: bapadmin