fbpx

Munkakörnyezet hatása a munka hatékonyságára

1024 1024 blog admin

Napjainkban egyre fontosabb aspektusnak számít a megfelelő munkakörnyezet kialakítása. Egyrészt költséghatékonyan növeli a munka hatékonyságát, másrészt pedig a fluktuációt is csökkenti. Segít, ha a munkavállaló egy olyan helyen dolgozhat, ahol nemcsak a fizikai egészségére van jó hatással a környezet, hanem a mentális állapotát is jó irányba tereli.

Természetes fény és megfelelő hőmérséklet

Ezek a tényezők az elsődleges szempontok a megfelelő munkakörnyezet kialakításához. Elegendő természetes fény nélkül növekszik a szembetegségek és a fejfájás kockázata, valamint éberség és hatékonyság szempontjából is döntő szempont lehet. Ugyanezek a következmények vonatkoznak a megfelelő hőmérsékletre is: egy megfelelő munkakörnyezetben nincs túl meleg, hiszen álmosságot okozhat, ahogyan túl hideg sincsen, hiszen könnyen megbetegedéshez vezethet.

A felesleges tárgyak zűrzavara

Egy megfelelő munkakörnyezet képébe nem férnek bele az olyan felesleges tárgyak az irodában, amik elveszik a munkavállalók elől a teret vagy elvonják a figyelmüket. Egy kacatokkal teli iroda nem csak zsúfolttá teszi a helyet, hanem a szorongást is növelheti a helyiségben tartózkodókban. Legyen szó akár régen használt kellékekről vagy akár egy-egy felesleges székről, asztalról. A megfelelő munkakörnyezet kialakítása megkívánja ezek eltávolítását.

Egészségtelen irodai levegő?

Alapvetően minden közösségi térben jellemzően nagyobb eséllyel vannak jelen különböző vírusok és baktériumok, ugyanez igaz az irodai munkakörnyezetre is. Ezért a megfelelő munkakörnyezet kialakítása érdekében a levegő tisztán tartása kiemelten fontos. Ezt akár rövid szellőztetésekkel vagy légtisztító berendezésekkel is lehet biztosítani, de a növények ültetése vagy növényfalak beszerzése is biztosítani tudja a megfelelő irodai levegőt. Az utolsó megoldásra rengeteg lehetőség akad, többek között:

  • Minigarden élő növényfalak: a zuzmó- és mohafalak pillanatok alatt természetest hatást tudnak kelteni az irodában és nagyban hozzájárulnak a megfelelő munkakörnyezet kialakításához, amit most 20% kedvezménnyel tud beszerezni!

Kattintson a linkre, és használja a kosárban a BP24MG kedvezmény kódot!

Nem csak a benti, de kinti környezetét is feldobná valamivel?

Egy szép zöld környezetben eltöltött szünet minden munkavállalót energiával és pozitivitással tölt fel. A borostyánpanelek akár kültéri takarásként, erkélyek és teraszok díszeként is funkcionálhatnak. Emellett élő díszként ékesíthetik külső tereit!

  • Borostyánpanelek telepítése: a panelekben telepített borostyán nemcsak sokoldalúan használható fel, hanem tetszőlegesen áthelyezhető, variálható és átalakítható. Szerezzen be borostyánpaneleket 20% kedvezménnyel és alakítson ki megfelelő munkakörnyezetet! 

Kattintson a linkre és kérjen kedvezményes egyedi ajánlatot a BP24BOR kód beírásával. (A kódot az információ mezőbe írja be)



Author

blog admin

All stories by: blog admin