fbpx

E-learning kurzussal támogatjuk a jelöltek piacképességét

E-learning Karrierszerviz Fejvadász
1024 536 bapadmin

Fejvadász cégként a küldetésünk kettős: megbízóinknak a megfelelő jelölteket találjuk meg, az álláskeresőknek pedig a vágyott pozíciójukat. Számos fejlesztési projektünk van folyamatban, közülük az álláskeresők segítését célzó Karrierszerviz e-learning kurzus fejlesztése véget ért.

E-learning mindenkinek: hiánypótló, olcsó és alapos

Magyarországon jelenleg nem létezik hivatalos, intézményesített edukációs program, amely az álláskeresőket segítené. A hiányt élesen mutatja a meghirdetett állásajánlatokra beérkező pályázati anyagok minősége. Még a legtájékozottabb álláskeresők is követnek el hibákat, amiért csak a sokféle, megkérdőjelezhető forrásra hagyatkozhatnak.

Az új szolgáltatás kapcsán Somodi Bettina toborzási specialista és karriertanácsadó árult el részleteket. „Túl sok olyan példát láttunk már az elmúlt 15 évben, amikor utólag kiderült, alkalmas jelöltek maradtak le nekik megfelelő pozíciókról. Ennek a másfél évtizednek a tapasztalatát sűrítettük össze három plusz egy felvezető modulra bontott e-learning kurzusban.

Bettina kiemeli: az álláskeresés alapjai mindenhol ugyanazok. Az e-learning éppen ezért olyan tanácsok, tippek gyűjteménye, amelyek szakmától és elérendő pozíció szinttől függetlenül jól használható tudást adnak. A készítés során úgy építettük fel a kurzust, hogy az abból elsajátítható tudás elegendő legyen a sikeres álláskereséshez. „Ez különösen fontos, mert a személyes karriertanácsadás ill. coaching a borsos ára miatt nem érhető el akárkinek. A tudás viszont nélkülözhetetlen.

Elég volt abból, hogy az álláskeresők mumusként tekintsenek a toborzókra!

A Karrierszerviz e-learning célja, hogy Magyarországon minél több sikeres álláskereső legyen, és hogy az emberek a karrierútjukat tudatosan építsék. Ennek alapja, hogy elsajátítják a legfontosabb tudnivalókat az álláskeresés folyamatáról. Ha ezt sikeresen megteszik, kevesebb csalódás éri őket, pozitívabb attitűddel veselkednek neki a folyamatnak.

Az e-learning kurzusban külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy az álláskeresés folyamatában legfélelmetesebbnek tartott lépések kapcsán eloszlassuk a tévhiteket. Azzal, hogy konkrét célok és elképzelések alapján keresnek a jelöltek, tudják, mi vár rájuk, rengeteg kudarcélmény küszöbölhető ki. Sikeres emberekké válhatnak, akik kezükben tartják a sorsukat.

Fedezze fel az új szolgáltatásunkat, látogasson el a Karrierszerviz oldalára ide kattintva!

Author

bapadmin

All stories by: bapadmin