fbpx

E-learning tanfolyamok

1024 576 blog admin

Beck Zsolt, a Beck and Partners alapítója szerint az e-learning tanfolyamok az oktatás reformjának (legalábbis a kezdetének) mondhatóak. A változó tudásanyagok gyors átadása egy hatalmas előnye az e-learning tanfolyamoknak, valamint másik erőssége az, hogy a tudást pontosan ugyan olyan minőségben lehet átadni általuk. Tehát minden munkavállaló ugyanazt az anyagot fogja kapni.

Az e-learning, avagy a cél szentesíti az eszközt

Az alapvető probléma az, hogy az iskolák sok esetben nem biztosítják azt a tudásanyagot, ami a munkavégzéshez szükséges. Ez a kategória nem csak az egyetemeket és a főiskolákat foglalja magában, egészen alapvető dolgok megtanítása hiányzik a fiatalok életéből. Az iskolák, egyetemek után következik a munka világa, ahol a tanulás kezdődik elölről. Erre a cégek általában már fel vannak készülve az e-learning tanfolyamok által, a bankoknak és a biztosító cégeknek általában elég erős adatbázisokon és tudásanyagon alapszanak a tanfolyamai. Manapság az is jellemzővé vált, hogy a cégek inkább az embert veszik figyelembe egy munkaerőfelvétel során, mint sem a tudását. Ez azért alakulhatott ki, mert az e-learning tanfolyamok által szinte bárkit könnyen be lehet tanítani, így sokkal többet érhet egy biztos személy.

Miért is hasznosak az e-learning tanfolyamok?

Az e-learning tanfolyamoknak hatalmas előnyük, hogy gyorsak és hatékonyak. Mivel nem embereknek kell betanítaniuk az újonnan érkezett kollégákat, ezért nem “tartják fel” a többieket, így mindenki munkája akadálymentesen tud folyni és le tudják minimalizálni a betanítási időt. Az e-learning tanfolyamok sztenderdizálása biztosítja, hogy mindenki ugyanazokat az információkat kapja. Ez kifejezetten olyan területeken fontos, ahol pillanatok alatt változik minden, például értékesítési területeken, ahol amikor egy új termékpaletta jön, akkor az egész csapatot azonnal be kell tanítani. Ez ugyanúgy igaz az olyan helyzetekre is, amikor valaki előléptetést kap, igényli a képzést.

E-learning tanfolyamok a Beck and Partners-nél

A Beck and Partners-nél viszonylag sok időt vett igénybe a toborzó kollégák betanítása, így elkészítettük a saját e-learning tanfolyamunkat, a Beck and Partners Belső Akadémiát. Ezt a rendszert folyamatosan fejlesztjük és használjuk, hiszen hatalmas szükség volt és van is rá. Emellett jövőbeli tervek között szerepel a képzés külső piac felé való megnyitása is. Szerencsénkre a Beck and Partners-nél erős informatikai háttér áll rendelkezésre, és a jövő lehetőségeit figyelembe véve fontosnak tartjuk, hogy a toborzás területét is folyamatosan fejlesszük.

Az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen fel tudja venni velünk a kapcsolatot. Szakképzett kollégáink segítségével könnyebb és gyorsabb a megfelelő munkatárs megtalálása.

    Author

    blog admin

    All stories by: blog admin