fbpx

HR Naptár 2024 – Így készülhet fel az új évre!

1024 576 blog admin

2024 sok új kihívást ígér. Az újdonságokra maximum lélekben tudunk felkészülni, azonban bizonyos tényezőkkel már az év első napjaiban is számolhatunk. A munkaévet előre meghatározott ünnepnapok, munkaszüneti napok bolygatják majd meg. Szerencsére ezek a dátumok már az év elején ismertek, így már januárban felkészülhet rájuk egy HR naptár elkészítésével. Tekintse át az évet és készüljön fel időben a különböző hónapok, különböző nehézségeire! Mi egész évben itt leszünk, hogy segítsük a munkáját. 

A HR naptár előnyei:

A HR naptár a humán erőforrás szakterületen dolgozók és a vállalkozások számára hasznos segítség lehet az évtervezés során. A munkavállalói elköteleződést növelheti, amennyiben naprakész a vállalkozás a fontos dátumokat és eseményeket illetően. Egy jó HR stratégiával elősegítheti a kapcsolatok fejlődését, az optimális munkaeloszlást és odafigyelő munkakörnyezetet teremthet. Használja a HR kalendáriumot és készüljön fel időben rá, hogy melyik időszakban milyen lépéseket kell majd megtennie!

A HR naptár segítségével…

…olyan rendezvényeket szervezhet, ami erősíti a kapcsolatokat és az együttműködést. 

…a szervezet értékeit és elveit hangsúlyozhatja.

…az alkalmazottak ünneplésére, elismerésére könnyebben különíthet el időt.

Milyen dátumokat tartalmazzon a vállalkozás HR kalendáriuma? 

  • A kollégák elismeréséül szolgáló neves napok: például Nőnap, Munkavállalók megbecsülésének napja és a HR szakemberek megbecsülésének napja
  • Ünnepnapok, munkaszüneti napok
  • Konferenciák, céges rendezvények

Milyen események fordulhatnak elő még a HR naptárban?

  • Csapatépítő események
  • Regionális vagy iparági rendezvények, amelyeken részt vesz vagy kiállít a vállalkozás
  • Jelentősebb kampányok vagy kezdeményezések indulási dátumai
  • Születésnapok és munkahelyi évfordulók
  • Oktatási és fejlesztési programok, események
  • Önkéntes napok

A HR kalendárium segítségével könnyebben tűzhet ki és teljesíthet célokat!

Egy átlátható éves tervvel a célok elérését biztosítja. A stratégia segít abban, hogy már idejében megszervezze az eseményeket, összegyűjtse az erőforrásokat és meghirdesse a programokat. A részvétel maximalizálása érdekében a rendezvényeket jó előre jelentse be és optimálisan helyezze el az év során!

Az év során negyedévenként egy-egy blog keretein belül fogjuk összegezni az aktuális időszakot érintő neves napokat. Kövessen minket és maradjon naprakész!

Az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen fel tudja venni velünk a kapcsolatot. Szakképzett kollégáink segítségével könnyebb és gyorsabb a megfelelő munkatárs megtalálása.



    Author

    blog admin

    All stories by: blog admin