fbpx

Támogatjuk az állatbarát irodákat!

1024 576 bapadmin

Talán nem is gondolnád, hogy egyetlen kutya jelenléte milyen óriási hatással lehet a munkatársak hangulatára. Meríts ötletet a Beck and Partners szemléletéből, mert mi felismertük, hogy az állatok által teremtett nyugalom és jókedv milyen pozitív hatással van a munkatársainkra. Nem csak hogy támogatjuk az állatbarát irodákat, de szeretnénk, ha minél több cég észrevenné az állatok jelenlétének előnyeit a munkakörnyezetben. Ezek a kedves és megnyugtató társak, minden állatbarát számára boldogságot visznek a munkahelyre. Jelenlétükkel a fáradt, stresszes munkatársak arcára mosoly rajzolódik, a feszültség oldódik, és a munkavégzés valódi örömforrássá válik. De nem csak az egyénekre gyakorolnak pozitív hatást, hanem a teljes csapatra is, mert az állatok a közösségépítésben is kiváló segítőtársak. Segítik a kommunikációt, az emberek könnyebben nyithatnak egymás felé, amihez csupán egy kis engedményre van szükség a cég részéről: nyissunk ajtót a kutyusoknak!

1. Elszántak vagyunk, ezért pályázatot hirdetünk

Szeretnénk ezt az üzenetet az ország minden tájára eljuttatni, mert végtelenül elkötelezettek vagyunk abban, hogy minél több munkahelyen jelen legyen az állatszeretet. Ezért úgy döntöttünk, hogy megkeressük az ország legállatbarátabb irodáját.
Ezzel nem csak a jelenleg is állatbarát cégek megismerése a célunk, hanem bízunk benne, hogy a pályázatnak köszönhetően, még többen felfigyelnek az állatbarát irodák munkaerő megtartó hatására, és egyre többen kedvet kapnak, hogy beengedjék a munkahelyre a kutyusokat.

 

2.Az állatbarát irodák személyzet megtartó ereje

Az ember és az állat közötti kapcsolat különleges, és messze túlmutat azon, amit szavakkal kifejezhetünk. Az állatok jelenléte az irodában nem csak a munkavállalók boldogságát és elégedettségét növeli, hanem megnyitja a kommunikációt és az összetartást a munkatársak között. Együtt sétálni, játszani vagy akár csak simogatni egy kutyát, szinte felér egy csapatépítéssel. Meglepő, de tény, hogy az állatbarát iroda csökkenti a fluktuációt, hiszen a kollégák hosszú távon szeretnének részesei lenni egy ilyen pozitív és összetartó közösségnek. Egy együttműködő csapatban a dolgozó jól érzi magát, örömmel sétál be az irodába hétfő reggel, és eszébe sem jut munkát váltani, hiszen elégedett és jókedvű, szereti a munkahelyét.

3. Mutasd meg az állatbarát irodátokat!

Ha Te is büszke vagy arra, hogy egy állatbarát munkahelyen dolgozol, akkor vegyél részt a pályázatunkon, és írj egy bemutatkozót. Mesélj nekünk kedves történeteket, küldj minél több képet és videót, és írd meg, milyen hatással van nálatok az állatok jelenléte a munkatársakra, a munkahelyi légkörre és a munka hatékonyságára!? Mutasd meg a világnak, hogy az állatbarát iroda egy színes és vibráló közösséget hoz létre!

Jelentkezz és emailben elküldjük a pályázat részleteit: https://kutyabarat.bap.hu/

    Author

    bapadmin

    All stories by: bapadmin