fbpx

Megkaptuk a Bisnode AAA minősítést

Bisnode AAA beckandpartners
1024 600 bapadmin

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és-minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza. Ehhez egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertant alkalmaz. A szempontrendszerének megfelelő Beck & Partners cégünket a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikének választotta.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el. Fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatok alapja. A minősítés azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt,. Sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett, a Bisnode tanúsítvány pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Beck & Partners csapatával a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kaptuk meg. Ez jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode objektív kritériumok alapján választja ki a minősítetteket

A Bisnode tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése. A minősítés nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta kategorizálja a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány három kategóriában sorolja a vállalatokat AAA, AA és A jelzéssel. Ezek jelzik a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be. Csak később, 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt a minősített cégek számára, hogy igazolják a maguk elismert, megbízható, hitelképes voltát. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a BECK AND PARTNERS Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Bisnode AAA tanúsítvany
Author

bapadmin

All stories by: bapadmin