beck and partners adomány jótékonyság

4240 élelmiszercsomaggal támogattuk az Élelmiszerbank munkáját

A Beck & Partners működésében hagyománnyá vált, hogy a karácsonyi ünnepek alkalmával egy jótékonysági akcióhoz csatlakozunk. Idén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkásságát támogattuk úgy, hogy ügyfeleinknek szánt ajándékunkat tőlük vásároltuk. Ezzel több mint négyezer élelmiszercsomag finanszírozását tettük lehetővé.

A kitartó fejvadászaink, és az ő sikerüket támogató csapatunk összehangolt munkájának eredményeképp idén ismét fejlődni, növekedni tudtunk.

Alapítónk, Beck Zsolt az évet áttekintve így fogalmaz: „Néha meglepődtem, hogy a kollégáim hogyan találtak annyi új munkatársat Önöknek, hogy az akár lehetetlennek tűnő feladatokat is sikerrel megoldották. Ez a csapatmunka. Kellettek hozzá Önök is, akik a csapat szerves részeként ugyanúgy látták azt, amit mindnyájan. Hogy csakis megfelelő hozzáállással, gyorsasággal és versenyképes ajánlatokkal lehet ma eredményt elérni a toborzás területén – és még így is izzadságos. Nélkülözhetetlenek hozzá a kollégáim, akik ismét emberfeletti kitartásukról tettek tanúbizonyságot.

A közös, kemény munkának meglett az eredménye: novemberig több, mint 330 pozíció talált gazdára, mi pedig céges növekedést értünk el. Ezt a növekedést – hagyományosan – valamiképpen megosztjuk, hogy a környezetünk, a közösségünk is részesüljön belőle. Idén az Élelmiszerbankkal működtünk együtt, akiktől összesen 265 db karácsonyi süteményválogatást vásároltunk. Ezzel összesen 4240 élelmiszercsomag finanszírozását tettük lehetővé az Élelmiszerbank számára.

Mivel a megbízóinkkal együtt vált lehetővé ez az akció, ezért ők lettek a süteménycsomagok birtokosai: ünnepi ajándék gyanánt átadtuk számukra. Ilyen módon köszönjük meg minden megbízónknak, partnerünknek a belénk fektetett bizalmukat és támogatásukat. Emellett ezzel szeretnénk nekik boldog, békés, nyugodt ünnepi időszakot kívánni!

Beck Zsolt alapítónk egyúttal a jövőre vonatkozó jókívánságait is megfogalmazta az akció kapcsán. „Azt kívánom magunknak 2022-re, hogy kicsit simuljanak a dolgok, egyéni és szervezeti szinten is javuljon az alkalmazkodó képességünk. Több önzetlen segítséget, mert ráfér a világunkra. És persze, hogy legyünk sikeresek jövőre is, mert azt hiszem, tényleg mind megérdemeljük! És akkor többet tudunk segíteni is!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk!