fbpx

Használja ki az online hirdetések előnyeit!

1024 576 bapadmin

Az utóbbi években az álláshirdetések feladása platformot váltott. Míg korábban faliújságokon, nyomtatott sajtótermékekben vagy szóbeszéd alapján került meghirdetésre egy állás, ma már alap, hogy online hirdetéseket választ a legtöbb hirdető cég.

2. Nem véletlenül vált ilyen gyorsan kedveltté az álláshirdetések online feladása

Az online álláshirdetések egyik fő előnye, hogy a cégek könnyebben, nagy közönséghez tudják eljuttatni az álláslehetőségeket. Mindemellett olyanok fogják látni ezeket a hirdetéseket, akik valóban érdekeltek lehetnek benne.

Azonban az online álláshirdetések nagy mennyisége sokszor megnehezíti a hirdetőknek, hogy a hirdetéseik valóban eljussanak ahhoz a célközönséghez, akinek releváns lehet adott lehetőség. Így nagy hangsúlyt kapott az hirdetés milyensége. Már nem elegendő csak meghirdetni egy állást, fontos tisztában lenni azzal, hogy az adott célközönséget milyen kreatív képpel, milyen szöveggel lehet megfogni.

3. Így lehetnek valóban hatékonyak az online hirdetések

A Beck and Partners-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a hatékony álláshirdetés elengedhetetlen, ha egy cég igazán jó szakembereket szeretne bevonzani. Más hirdető portálokkal szemben, nálunk egy hirdetés áráért komplex toborzó szolgáltatás kaphat.

Megkérdeztük Somodi Bettinát, a Beck and Partners operatív vezetőjét, hogy miben más, ha nálunk ad fel hirdetést:

“Mi nem a mennyiségben, hanem a minőségben hiszünk!

Nem csak abban segítünk Önnek, hogy álláshirdetése hatékony legyen, de igény esetén a beérkező önéletrajzokat előszűrjük, hogy Önhöz már valóban csak a pozíció kiírásához illeszkedő jelöltek jussanak el. A hirdetési időszak alatt folyamatosan figyeljük a beérkező jelöltek mennyiségét és szakmai megfelelőségét, így ha nem az Ön által elvárt jelöltáramlás történik, segítünk a helyére tenni a folyamatot. Önnel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, visszajelzései alapján módosítunk, optimalizálunk.”

Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy az álláshirdetéseik hatékonyan jutnak el az álláskeresőkhöz. Ez a fajta figyelem és támogatás az, amely megkülönbözteti a Beck and Partners-t a többi toborzó és hirdető cégtől.

Ha Önnek is szüksége van segítségre a toborzási folyamatában, vagy szeretne többet megtudni a Beck and Partners által nyújtott szolgáltatásokról vegye fel velünk a kapcsolatot. A Beck and Partners csapata szívesen segít Önnek az álláshirdetések hatékonyabbá tételében és a megfelelő jelölt megtalálásában:

    Author

    bapadmin

    All stories by: bapadmin