fbpx

Bérfelmérés igénylése előtt ezeket gondolja át!

bérfelmérés toborzás toborzásmarketing
1024 683 bapadmin

Ezt a három dolgot mindenképp gondolja át, mielőtt bérfelmérést igényel!

Aktualitás

A legismertebb bérfelmérések sajnos a jelen helyzetben nem használhatóak. Hiszen ezek az előző év eredményeit vizsgálják. A covid óta a piac olyan dinamikusan változik, hogy még néhány hónappal korábbi eredmények sem adnak hasznos információt, reális képet. Számtalan ügyfelünk toborzása fulladt kudarcba azért, mert fél-egy évvel korábbi bérsávban gondolkoztak egy-egy toborzás kapcsán. A keresések során mindig folyamatosan visszajelzést adunk arról, hogy mit jelez vissza a célcsoport, ezzel azonban hosszú heteket, akár hónapokat is csúszhat a pozíció zárása. Ezért érdemes a toborzásokat egy aktuális, egyéni igényekre szabott bérpiaci körképpel kezdeni.

Szűrés

Több bérfelméréssel foglalkozó cég ad át eredményeket egy-egy munkaterületről, melyek szintén nem használhatóak. Hiszen természetesen nem mindegy, milyen lokációval, milyen tapasztalattal és egyéb speciális paraméterekkel keresünk munkaerőt. Így csakis olyan céget bízzunk meg ezzel a feladattal, akik biztosítják az egyedi szűrési feltételeket.

Konklúzió

Több száz céggel napi kapcsolatban lévő fejvadász cégként az egyik legfontosabb, amire szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a bérfelmérés konklúziója nem csak egy újonnan felvett kolléga bérének optimalizálása miatt fontos. Az elszaladt bérigények hatalmas szakadékot teremtenek a dolgozók között. A bérfeszültség szinte elkerülhetetlen, amit ha nem rendeznek a cégek, komoly következményekkel számolhatnak. Egy bérfelmérés eredménye a meglévő dolgozók fizetésének optimalizálásához is kiindulópont lehet, még mielőtt egy másik vállalat versenyképesebb fizetéssel elcsábítja őket. 

Bérfelmérés féláron

A piaci igényre válaszul, saját kapcsolati tőkénket és adatbázisainkat felhasználva, valós idejű bérfelmérést biztosítanunk ügyfeleinknek, egyedi szűrések alapján. Most szeptember végéig a maximálisan egyénre szabott bérfelmérésünket FÉLÁRON igényelheti. 

Részletek: ITT

Maradjon versenyképes a piacon, és könnyítse meg a toborzásait! 

Author

bapadmin

All stories by: bapadmin